Verschil HockeyPraktijk en HockeyFood?

Wij begrijpen dat het wellicht een beetje verwarrend is dat je soms de naam HockeyPraktijk voorbij ziet komen en soms de naam van HockeyFood. In dit artikel leggen wij uit hoe het zit.

Vorig seizoen lanceerden wij de eerste versie van ons nieuwe platform HockeyFood. Een plek waar wij elke week interessante, leerzame en leuke hockey-gerelateerde video's posten vanuit het Netflix idee. Een geheel nieuwe, moderne manier van kennisoverdracht die helemaal bij deze tijd past. 

Als bedrijf blijven wij overigens gewoon HockeyPraktijk heten. Waar nu ons nieuwe platform 'HockeyFood' onder valt. We zijn dus gegroeid van een platform met een leermethodiek voor trainers, naar een nieuw, platform met een veel breder aanbod aan kennis. Niet alleen kennis voor trainers, maar nu ook voor coaches en spelers. Denk aan video's over loopscholing, coaching, mentaliteit, core-stability, etc.

HockeyPraktijk is dus het overkoepelende bedrijf. Onder HockeyPraktijk vallen de volgende takken:

HockeyFood
HockeyFood is de software applicatie die HockeyPraktijk levert aan ruim 120 clubs in Nederland. HockeyFood is de Netflix-omgeving voor alle hockeyliefhebbers. HockeyFood is beschikbaar via de LISA clubapp of via LISA Team. Om te kunnen genieten van alles wat HockeyFood biedt, heeft jouw vereniging een licentie nodig bij HockeyPraktijk.

Opleidingen
HockeyPraktijk heeft een mooi aanbod van verschillende opleidingen en themabijeenkomsten die je als vereniging bij ons af kan nemen. Wil jij jouw trainers en coaches nog beter maken? Neem dan gerust even contact met ons op.

Detachering
Voor veel verenigingen is het zoeken van goede technisch coördinatoren en veldtrainers een echt hoofdpijndossier. HockeyPraktijk ondersteunt 2 verenigingen op dit gebied.

Helpdesk
HockeyPraktijk is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur te bereiken via het telefoonnummer 085-0013365 of via het e-mailadres support@hockeypraktijk.nl. Daarnaast zijn wij via de chat te bereiken voor technisch coördinatoren via de admin-omgeving van HockeyFood.