Lidnummer en/of wachtwoord vergeten. Wat nu?

Het kan gebeuren dat je je lidnummer en/of wachtwoord vergeten bent.

Wachtwoord opvragen via de LISA app

• Klik op het inlogscherm van de LISA app op 'Wachtwoord vergeten'
  • Vul je lidnummer en het e-mailadres in dat gekoppeld is aan jouw lidnummer
  • Binnen een minuut ontvang je een nieuw wachtwoord per e-mail

Wachtwoord opvragen via LISA Team

• Ga naar de clubsite en druk op 'Inloggen' (let op: dit kan per club verschillen)
  • Klik dan op 'Inloggegevens vergeten? Klik hier'
  • Vul je lidnummer en het e-mailadres in dat gekoppeld is aan jouw lidnummer
  • Binnen een minuut ontvang je een nieuw wachtwoord per e-mail

Lidnummer vergeten?

• Neem dan contact op met de ledenadministratie van jouw vereniging