Club specifieke omgeving inrichten

Met de club specifieke omgeving is het mogelijk om zelf content toe te voegen aan de omgeving van HockeyFood. In het volgende filmpje laten we kort zien hoe een eigen genre met series eruit komt te zien.


Wij zien HockeyFood als de Netflix omgeving voor hockeyers. Wanneer je de club specifieke omgeving in gaat richten moet je dan ook rekening houden met de volgende volgorde van toevoegen:

  1. Genre
  2. Serie
  3. Seizoen
  4. Aflevering

Genre
Als je inlogt in HockeyFood dan kom je op de startpagina terecht. Daar zie je in eerste instantie een overzicht van alle genres. Klik hier om te lezen hoe je een genre toevoegt.

Serie
Aan een genre kan je vervolgens meerdere series koppelen. Hoe je series toevoegt lees je hier.

Bij het aanmaken van een serie kan je een ook een Auteur van de serie aangeven. Hoe je een auteur aan een serie toevoegt lees je hier.

Seizoen
Binnen een serie is het mogelijk om verschillende 'seizoenen' toe te voegen. Hoe je een seizoen aan een serie toevoegt lees je hier.

Aflevering
Als laatste voeg je een aflevering toe aan een seizoen. Hoe je een aflevering aan een seizoen toevoegt lees je hier.

Mocht het met onze help-items niet lukken om de clubspecifieke omgeving in te richten of als er vragen zijn, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen via support@hockeypraktijk.nl of 085-0013365.