Nieuwe oefening maken in HockeyFood

In HockeyFood is het mogelijk om zelf compleet nieuwe oefeningen te maken. Deze nieuwe oefeningen zijn alleen beschikbaar voor jouw vereniging. We maken op de pagina 'Oefeningen' dan ook een duidelijke splitsing tussen de HockeyFood oefeningen en de Club oefeningen.

Nieuwe oefening maken

• Kies bovenin het menu voor 'Trainers' en vervolgens voor 'Oefeningen'
  • Klik op de volgende knop:

• Je bevind je nu op een lege template waar je jouw nieuwe oefening op kan maken.

Je kan nu de volgende velden invullen:

• Titel (verplicht): Titel van de oefening
  • Interne titel: Deze titel is alleen zichtbaar voor iedereen die in de backend van HockeyFood kan via LISA2
  • Tekst: Doel of korte tekst over de oefening
  • Organisatie: Uitleg voor de trainer
  • Uitvoering: Uitleg over het verloop van de oefening
  • Makkelijker: Tip(s) om de oefening makkelijker te maken
  • Moeilijker: Tip(s) om de oefening moeilijker te maken
  • Brainings: Tips voor de trainer om de oefening uitdagend te maken op mentaal gebied
  • Tags: Koppel een vaardigheid aan de oefening dmv 'tags'

Daarnaast kan je bestanden (plaatjes en/of video) toevoegen en kan je aangeven welk materiaal er nodig is voor de oefening.