Bestaande HockeyFood oefening aanpassen

In HockeyFood is het mogelijk om een bestaande HockeyFood oefening aan te passen. Deze aangepaste oefeningen zijn alleen beschikbaar voor jouw vereniging. We maken op de pagina 'Oefeningen' dan ook een duidelijke splitsing tussen de HockeyFood oefeningen en de Club oefeningen.

Oefening aanpassen

Je kan een bestaande oefening aanpassen door hem eerst te kopiƫren. Dit doe je op de volgende manier.

• Kies bovenin het menu voor 'Trainers' en vervolgens voor 'Oefeningen'
  • Zoek de oefening op die je aan wilt passen
  • Klik op het volgende icoon dat achter de betreffende oefening staat:

• Vervolgens zie je de ingevulde template van de gekopieerde oefening. Deze kan je nu bewerken door teksten, bestanden of het materiaal aan te passen.