Nieuwe training maken in HockeyFood

In HockeyFood is het mogelijk om zelf compleet nieuwe trainingen te maken. Deze nieuwe trainingen zijn alleen beschikbaar voor jouw vereniging.

Nieuwe training maken

• Kies bovenin het menu voor 'Trainers' en vervolgens voor 'Trainingen'
  • Klik op knop 'Voeg training toe'
  • Je bevind je nu op een lege template waar je jouw nieuwe training in kan vullen.

Je ziet binnen de template de volgende velden:

• Naam: Geef jouw training een naam
  • Opmerkingen: Voege eventueel een opmerking toe aan de training
  • Niveau: Geef de training een niveau. Standaard zijn de opties: Beginner, Gevorderd en Expert. Het is mogelijk om zelf niveaus toe te voegen.
  • Start week (verplicht): Geef hier aan in welke week van het jaar de training in de leerlijn getoond moet worden.
  • Eind week (verplicht): Geef hier aan tot welke week de training in de leerlijn getoond moet worden. Wil je de training maar 1 week tonen kies dan dezelfde week dan de startweek.
  • Categorie: Geef hier aan, aan welke categorie je de training wilt koppelen.
  • Vaardigheden: Selecteer de vaardigheden die voorkomen in deze training

Selecteren oefeningen

• Klik op de knop ' Voeg oefening toe' om een oefening te kunnen selecteren
  • In de eerste dropdown kan je kan kiezen of de oefening een Warming-up, Trainingsdeel of Eindspel is.
  • In de tweede dropdown selecteer je de oefening die je toe wilt voegen. Belangrijk is dat je de naam van de oefening kent. Bij het aanmaken van eigen oefeningen is het daarom belangrijk dat je een oefening een herkenbare naam mee geeft.

Klik als laatste op de knop 'Voeg training toe' op jouw nieuwe training op te slaan.