Inloggen als Technisch Coördinator

LISA werkt met een rechten structuur. Om als technisch coördinator in te loggen en oefeningen en trainingen aan te passen heb je de 'HockeyFood' rechten nodig in LISA. De LISA-beheerder van de vereniging kan jou deze rechten geven.

Om als technisch coördinator de admin-omgeving van HockeyFood te bereiken volg je de volgende stappen:

• Ga naar de LISA2 omgeving van jouw vereniging: www.domeinnaam.nl/lisa2 (bv: www.almeerse.nl/lisa2)
  • Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (let op: dit is niet jouw lidnummer)
  • Kies in het linkermenu onder 'HockeyFood' voor 'Inloggen'
  • Je bent nu in de admin omgeving van HockeyFood

Ondersteuning nodig? Klik dan op de button 'Stel hier je vraag' rechtsonder in het scherm als je via LISA bent ingelogd bij HockeyFood.