Inloggen bij HockeyFood

Inloggen bij HockeyFood is mogelijk op 3 verschillende manieren:

1. Via de club app
  2. Via LISA Team
  3. Via een specifieke URL

1. Inloggen via de club app

Om HockeyFood via de LISA app te bereiken volg je de volgende stappen:

• Open de LISA app of de club specifieke app
  • Ga naar het tabblad 'Meer'
  • Klik op HockeyFood

Als je in de LISA app bent ingelogd met je lidnummer en wachtwoord dan ben je automatisch ook ingelogd bij HockeyFood.

Downloads

Maakt jouw vereniging gebruik van een club specifieke app, zoek dan in de iOS App Store of Google Play Store naar de app van jouw vereniging.

2. Inloggen via LISA Team

Om HockeyFood via LISA Team te bereiken volg je de volgende stappen:

• Ga naar de website van jouw vereniging
  • Ga daar naar 'Inloggen', 'LISA Team, 'Mijn ...' (hoe dit genoemd wordt verschilt per vereniging)
  • Log in met jouw lidnummer en wachtwoord
  • Kies boven in het menu voor 'Club'
  • Klik op 'HockeyFood'

HockeyFood wordt nu in een nieuw tabblad van jouw browser geopend.

Doordat je bij LISA team al hebt ingelogd, hoef je niet opnieuw bij HockeyFood in te loggen.

3. Inloggen via specifieke URL

HockeyFood is ook te bereiken via een specifieke URL, volg hiervoor de volgende stappen:

• Ga naar de website van jouw vereniging en voeg daarachter /hf toe, bv: www.almeerse.nl/hf
  • Je komt nu op een speciale inlogpagina voor HockeyFood van jouw vereniging
  • Log in met jouw lidnummer en wachtwoord van de vereniging