Presentie (trainers en coaches)

De trainingen binnen HockeyFood zijn gekoppeld aan de trainingen van het trainingsschema binnen LISA. Dat betekend dat spelers zelf via de LISA app of via LISA Team hun presentie door kunnen geven. Vervolgens wordt dit 1 op 1 overgenomen binnen de presentie van HockeyFood.

Maar via de HockeyFood is het mogelijk om als trainer en/of coach de presentie van jouw team in te voeren of aan te passen. Je vind de knop presentie bovenin de menubalk.

Mocht je meerdere teams training geven of coachen, kies dan voor het team waar je de presentie voor in wilt vullen.

Vervolgens zie je de komende trainingen. Je kan ook kiezen voor trainingen die verder in de toekomst liggen door op de knop 'Meer trainingen' te klikken. Wil je de opkomst van vorige trainingen terugkijken, klik dan 'Vorige trainingen'.

Standaard staat de aanwezigheid op onbekend. Door op het vinkje te klikken zet de betreffende speler op 'Aanwezig' Door op het kruisje te klikken zet je de speler op 'Afwezig.

Als je op afwezig klikt, dan verschijnt er een keuzelijst waar je een reden voor de aanwezigheid kan aangeven.

Ben je klaar met invoeren, klik dan onderaan de lijst op de knop '< Terug naar trainingen'.