Eigen genre aanmaken

Om een clubeigen genre aan te maken ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Coaches > Genres'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

In het overzicht zie je alle reeds aangemaakte genres. Alleen zelf aangemaakte genres kunnen aangepast of verwijderd worden. Bestaande HockeyFood genres kunnen niet verwijderd worden. Genres kunnen alleen verwijderd worden als er geen serie, seizoen of aflevering in zit.

Nieuw genre aanmaken

• Klik op de paarse knop '+ Voeg genre toe'.

• Geef het genre een naam. Het genre staat boven een rij van series, zie:

• Klik op de paarse knop 'Voeg genre toe' en je hebt een clubeigen genre aangemaakt.

Genres sorteren

• Het is mogelijk om de genres binnen HockeyFood te sorteren. Klik hiervoor op de rode knop 'Sorteer genres'.

• Je kan nu door middel van het aanklikken en vasthouden van een genre, dit genre 'slepen' naar een andere positie.