Serie toevoegen

Om een serie aan te maken ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Coaches > Genres'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

Hier vind je de series die door de club zijn aangemaakt. Deze series zijn dan ook alleen zichtbaar voor de leden van jouw vereniging. Als je hier voor het eerst komt zal het overzicht uiteraard leeg zijn.

Nieuwe series aanmaken

• Klik op de paarse knop '+ Voeg serie toe'.

• Geef de serie een titel (verplicht). De titel van de serie staat onder het plaatje van de serie op de startpagina van HockeyFood, zie:

• Je kan eventueel een auteur aan de serie toevoegen door een auteur te kiezen in de dropdown bij 'Aangemaakt door'. Hoe je een auteur aanmaakt lees je hier.

• Geef eventueel een omschrijving aan de serie. Deze omschrijving vind je in het overzicht van de serie nadat je erop geklikt hebt.

• Selecteer het genre waar je de serie onder wilt plaatsen. Het genre staat boven een rij van series, zie:

• Je kan eventueel een doelgroep aangeven voor een serie door een 'Categorie' te kiezen.

• Aan de rechterkant voeg je een plaatje toe aan de serie (verplicht). Dit is het plaatje dat getoond wordt bij de serie op de startpagina van HockeyFood, zie: