Aflevering toevoegen

Om een aflevering toe te voegen aan HockeyFood ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Coaches > Series'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

In dit scherm vind je alle series die zijn aangemaakt binnen de clubspecifieke omgeving. Dat betekend dat al deze series en bijbehorende filmpjes alleen beschikbaar zijn voor jouw vereniging.

Nieuwe aflevering toevoegen

• Klik achter de serie waar je de aflevering aan wilt toevoegen op het mapje, zie:

• Geef de aflevering een titel (verplicht). De titel van de aflevering staat onder de steal van de aflevering op de overzichtspagina van de serie, zie:

• Selecteer een Type. Naast video is het namelijk ook mogelijk om bestanden toe te voegen.
    • De videobestanden die je kan uploaden zijn: .mp4
    • De bestandstypes die je kan uploaden zijn: .pdf

• Gaaf aan of je de aflevering wilt publiceren. Dit kan handig zijn als je bv iedere maandag een aflevering in HockeyFood wilt plaatsen. Je kan dan vooruit werken door de afleveringen al in het systeem te zetten. Je hoeft dan de video later alleen nog maar op gepubliceerd te zetten.

• Geef aan of je de aflevering bij 'Onlangs toegevoegd wilt tonen op de startpagina van HockeyFood.

• Eventueel is het mogelijk om een omschrijving aan de aflevering toe te voegen.

• En je kan de video een 'tag' geven. Dit kan een bestaande door HockeyFood aangemaakte tag zijn of een tag die is aangemaakt door de club. Lees hier hoe je een clubeigen tag aanmaakt.

• De video voeg je toe aan de rechterkant via het volgende blok:

• Klik onderaan op de paarse knop 'Voeg aflevering toe' en je hebt een nieuwe clubeigen aflevering aan HockeyFood toegevoegd. Let op! Als je op de paarse knop klikt, dan gaat de video uploaden, zie

Dit kan even duren. Je krijgt de volgende melding te zien wanneer de video is geĆ¼pload: