Seizoen toevoegen

Om een seizoen toe te voegen aan een serie in HockeyFood ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Coaches > Series'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

In dit scherm vind je alle series die zijn aangemaakt binnen de clubspecifieke omgeving. Dat betekend dat al deze series en bijbehorende filmpjes alleen beschikbaar zijn voor jouw vereniging.

Nieuw seizoen toevoegen

• Klik op het mapje 'Details' achter de serie waar je de aflevering aan wilt toevoegen, zie:

• Om een seizoen aan de betreffende serie toe te voegen, klik je op de paarse knop 'Voeg seizoen toe'.
  • Geef het seizoen een titel (verplicht).
  • Stel een datum in waarop het seizoen is aangemaakt (verplicht). Standaard staat dit op de huidige datum.
  • Klik op de paarse knop 'Voeg seizoen toe).

Je seizoen is nu aangemaakt. Achter het seizoen zie de volgende iconen:

• Via het + teken kan je een aflevering toevoegen.
  • Via het middelste icoon kan je het seizoen bewerken.
  • Via het prullenbakje verwijder je het seizoen, inclusief alle video's of bestanden die gekoppeld zijn aan het seizoen.