Auteur aanmaken

Om een auteur aan te maken ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Coaches > Auteurs'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

Hier vind je een overzicht van alle auteurs die door de vereniging zijn aangemaakt. Als je hier voor het eerst komt zal het overzicht uiteraard leeg zijn.

Auteur aanmaken

• Om een clubspecifieke auteur toe te voegen klik op de paarse knop '+ Voeg auteur toe'.
  • Geef de auteur een naam.
  • Klik op de paarse knop 'Voeg auteur toe'.

Je hebt nu een auteur aangemaakt. Achter de auteur staan 2 icoontjes, zie:

• Via het eerste icoontje 'Bewerk' kan de je naam van de auteur aanpassen.
  • Via het prullenbakje kan je de auteur verwijderen.

De auteur wordt weergegeven op de overzichtspagina van de series, zie: