Clubeigen tags aanmaken

Om een clubeigen 'Tag' aan te maken in HockeyFood ga je in het menu van de beheer omgeving van HockeyFood naar 'Instellingen > Tags'. De beheer omgeving van HockeyFood vind je binnen LISA.

In het overzicht van de tags is onderscheid gemaakt tussen 'Club tags' en 'Tags'.

• De 'Club tags' zijn de tags die door de club zelf zijn eengemaakt. Deze tags zijn te bewerken en te verwijderen.
  • De 'Tags' zijn tags die zijn aangemaakt door HockeyFood. Deze zijn niet te wijzigen of te verwijderen.

Door op het map icoon 'Details' te klikken achter een tag krijg je een overzicht van de volgende data waaraan de tag gekoppeld is:

• Afleveringen
  • Oefeningen
  • Vaardigheden
  • Coach tips

Nieuwe tag aanmaken

• Klik op de paarse knop '+ Voeg tag toe'.
  • Geef de tag een naam.
  • Klik op de paarse knop 'Voeg tag toe'.

Jouw zojuist aangemaakte tag staat nu in het overzicht 'Club tags'.